banner_boek.jpg

Boeken

Mijn debuutroman Vlinder - een zoektocht naar vrijheid én verbinding ligt nu in de boekhandel!

Vlinder - een zoektocht naar vrijheid én verbinding

Vlinder staat op het punt om voor de tweede keer in haar leven in een depressie te raken, maar weigert daaraan toe te geven. In plaats van medicijnen te slikken, verlaat ze haar veilige thuishaven om op zoek te gaan naar de giftige angel, de werkelijke oorzaak van haar gevoelens van diepe eenzaamheid, angst en depressie. Geholpen door de foto’s die ze maakt en de liefdesrelaties die ze heeft, daalt ze af naar de bodem van haar bestaan. Wat ze daar ontdekt, geeft haar leven een onverwachte wending.

I have a dream
Het was mijn droom om ooit een roman te schrijven. Lange tijd wist ik alleen niet waar die over moest gaan. Reizen is mijn grote liefde, en ik doe niets liever dan reisreportages schrijven en fotograferen. Maar wat ik nooit had kunnen vermoeden, was dat mijn allereerste roman een wel heel bijzonder reisverhaal zou worden.

Mijn boek Vlinder - Een zoektocht naar vrijheid én verbinding is een waargebeurd verhaal. Het gaat over de innerlijke reis die ik maakte, nadat ik door mijn eigen foto’s werd geconfronteerd met diep weggestopte gevoelens van eenzaamheid, angst en depressie. Omdat ik alles uitstekend voor elkaar leek te hebben (een fijn huis, een droombaan en een leuke vent), moest ik gewoon weten waarom ik niet gelukkig was. Ik beëindigde na acht jaar mijn relatie en ging op een ontdekkingsreis die steeds verder naar binnen zou leiden.

 

Eerder werkte ik mee aan:  Veggie in Pumps (2008) en Nationale Landschappen en Parken (2010)

Veggie in Pumps.jpg
Nationale landschappen en parken.jpg
 
 

Uitgever

Uitgeverij Palmslag

Maurice van Dijk
E-mail: info@palmslag.nl
T 06 218 263 97
Website

 

 

 

 

 

All rights reserved © Merel van der Lande