Contact

—  Over mij en hoe je mij kunt bereiken.

—  Over mij

Merel van der Lande is fotograaf, auteur, tekstschrijver, eindredacteur en creatief coach. 

Na mijn studie International Business and Languages in Groningen had ik nog steeds geen idee wat ik wilde worden. Maar omdat ik een half jaar stage had gelopen in Rome wist ik wel dat ik heel graag iets wilde doen met de Italiaanse taal. Omdat ik schrijven ook heel leuk vond, besloot ik een open sollicitatie te sturen naar alle Nederlandse magazines over Italië. Bij De Smaak van Italië werd ik aangenomen. Dat was het begin van mijn carrière als tekstschrijver, eindredacteur en fotograaf voor tijdschriften, websites en bedrijven.

Ik ben co-auteur van het boek Veggie in Pumps (2008) en Nationale Landschappen en Parken (2010). Op 6 oktober 2018 verscheen mijn debuutroman Vlinder - een zoektocht naar vrijheid én verbinding bij Uitgeverij Palmslag. 

Ik werk ook als creatief coach, waarbij ik creatieve technieken als schrijven,  fotograferen en moodboards maken gebruik om inzicht te krijgen in dromen, verlangens en blokkades. Ik begeleid onder andere studenten van Theaterschool De Trap in Amsterdam. Meer weten? Lees hier verder of neem contact met me op via onderstaand formulier. 
 

Vragen?

—  Ik hoor graag van je. Stuur een mailtje naar info@merelvanderlande.nl of vul onderstaand formulier in. 

Naam *
Naam
 

—  Volg mij via social media

 

 

 

* Dit veld is verplicht

 

All rights reserved © Merel van der Lande