Contact

—  Over mij en hoe je mij kunt bereiken.

—  Over mij

Merel van der Lande is fotograaf, auteur, tekstschrijver, eindredacteur en creatief coach. 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

Na mijn studie International Business and Languages in Groningen had ik nog steeds geen idee wat ik wilde worden. Maar omdat ik een half jaar stage had gelopen in Rome wist ik wel dat ik heel graag iets wilde doen met mijn Italiaans. Omdat ik schrijven ook heel leuk vond, besloot ik een open sollicitatie te sturen naar alle Nederlandse magazines over Italië. Bij De Smaak van Italië werd ik aangenomen. Dat was het begin van mijn carrière als tekstschrijver, en later ook als eindredacteur voor vele tijdschriften en websites. Sinds 2008 werk ik freelance, en in 2009 besloot ik een vierjarige opleiding aan de FotoAcademie in Amsterdam te doen met het doel schrijven en fotografie te combineren. 

Ik ben co-auteur van het boek Veggie in Pumps (2008) en Nationale Landschappen en Parken (2010). Op 6 oktober 2018 ligt mijn debuutroman Vlinder - een zoektocht naar vrijheid én verbinding in de winkel. 

Ik werk ook als creatief coach, waarbij ik creatieve technieken als schrijven,  fotograferen en moodboards maken gebruik om inzicht te krijgen in dromen, verlangens en blokkades. Ik begeleid onder andere studenten van Theaterschool De Trap in Amsterdam. Wil je meer weten over mijn coaching, neem dan contact met me op. 
 

 

—  Volg mij via social media

 

 

Vragen?

—  Ik hoor graag van je. Stuur een mailtje naar info@merelvanderlande.nl of vul onderstaand formulier in. 

Naam *
Naam

* Dit veld is verplicht

 

 

All rights reserved © Merel van der Lande